FAEN 2019 FAEN KVELDER

FAEN KVELD #3 | UNG OG EKSPERIMENTELL

Dato: 25.10.19 Tid: 19:00 - 21:00 FAEN KVELD # 3 | UNG OG EKSPERIMENTELL er et arrangement med fokus på de unge kvinnelige kunstnerne som har produsert verk til FAEN-utstillingen. Arrangementet være en panelsamtale bestående av FAEN-kunstnere, etterfulgt av en performance. Deltagere: Anja Malec, Anne Cecilie Lie, Annike Flo, Renate Synnes Handal. Arrangementet er organisert av FAEN - Female Artistic Experiments Norway i samarbeid med Hege Tapio / i/o/lab.

FAEN KVELD #3 | UNG OG EKSPERIMENTELL

Dato: 25.10.19
Sted: Atelier Nord, Olaf Ryes plass 2 (inngang Sofienberggata)
Tid: 19:00 – 22:00

FAEN samtale
Anne Cecilie Lie / Annike Flo /
Anja Malec / Hege Tapio / Zane Cerpina

FAEN KVELD # 3 | UNG OG EKSPERIMENTELL er et arrangement med fokus på de unge kvinnelige kunstnerne som har produsert verk til FAEN-utstillingen. FAEN KVELD # 3 er organisert av FAEN i samarbeid med Hege Tapio / i/o/lab.

Performance av FAEN Kunstner:
Unnur Andrea Einarsdottir

Arrangementet er organisert av FAEN – Female Artistic Experiments Norway i samarbeid med Hege Tapio / i/o/lab. FAEN er støttet av Norsk Kulturråd, Oslo kommune, PNEK, Atelier Nord og TEKS.

FB event: https://www.facebook.com/events/741188852998974/